Onze coachingspraktijk is gericht op:

  • Begeleiding bij echtscheiding
  • Individuele Coaching
  • Coaching bij relatie problemen
  • Begeleiding bij Stiefgezinnen

Wij zijn werkzaam op diverse locaties bij u in de buurt. Wanneer u contact met ons opneemt kunt u aangeven welke locatie uw voorkeur geniet! In overleg kunnen we dan een afspraak maken bij u in de buurt.

Wij begeleiden u om weer in balans te komen. Gaandeweg ontstaat er zicht op een oplossing of keuze om uw situatie te doorbreken. Wij helpen u om zelf weer de regie te voeren en keuzes te maken die u (uw partner of uw kinderen) recht doet.

Om dit te bereiken krijgt u bij ons individuele coachingsgesprekken. Uiteraard betreft dit “maatwerk” en zijn alle gesprekken vertrouwelijk van aard.

Het leven bestaat uit voortdurende verandering…

Veranderingen in je werk of verandering door keuzes in je persoonlijk leven. Verandering door een nieuwe functie die je gaat vervullen en die andere eisen aan je stelt. Aangrijpende gebeurtenissen in je directe omgeving welke een forse impact heeft op jouw welzijn en je functioneren. Soms is het prettig om dan gebruik te maken van een coach. Iemand die tijdelijk even met je “meeloopt”. Iemand die een sparring partner is, die je een spiegel voor kan houden, die je soms advies geeft, maar ook kan confronteren. “Mensen helpen zichzelf te helpen

Vanuit mijn visie is dat de belangrijkste taak voor mij als coach. Want een coach hoor je maar tijdelijk nodig te hebben om vervolgens weer volledig op eigen benen te staan en je zeker te voelen, vol vertrouwen voor wat komen gaat. Je durft jezelf weer te zijn en keuzes te maken die jou recht doen. Hierbij vertrouw je op je eigen kunnen.

De oplossingsgerichte aanpak blijkt daarbij zeer effectief.

Deze kenmerkt zich door:

  • Gebruik van kwaliteiten van mensen en hun mogelijkheden
  • Niet probleemgericht maar oplossingsgericht
  • Focus op mogelijke oplossingen
  • De cliënt is de expert; hij draagt mogelijke oplossingen in zich
  • Respect voor de ander en aansluiting bij de ander
  • Simpel en effectief

Ieder mens heeft in de loop van zijn of haar leven te maken gehad met veranderingen en/of conflicten. In verreweg de meeste situaties weten we hier een weg in te vinden en kunnen we dit oplossen. Kinderen zijn met name erg goed in het oplossen van conflicten. Gek genoeg is dat lastiger wanneer we volwassen zijn. Als volwassene krijg je wel te maken met andere conflicten dan als kind.

Het leven bestaat uit voortdurende verandering. In feite is een conflict een wijziging in de bestaande situatie waarin opnieuw balans gevonden moet worden. Wanneer dit echter een situatie is die als bedreigend voelt of onze emotie diep raakt blokkeren we soms.

Wanneer jij je herkent in bovenstaande kan ik jou als coach begeleiden. Samen  gaan we aan het werk om vast te stellen wat jouw probleem is. Op grond van je normen en waarden onderzoeken wij wat voor jou een wenselijke situatie is. Vervolgens bedenk je, samen met mij, in welke stappen jij dat doel kunt bereiken en wat jij daarbij nodig heeft om dit te realiseren.

Het enige wat ik van jou vraag is om jezelf open op te stellen en jij bereidt bent om samen met mij je probleem aan te pakken.