Hans


Wat doe je als je begeleiding nodig hebt bij je scheiding? Juist, je gaat googelen. Al snel komen dan de advertenties van de ‘scheidingsfabrieken’. De snelle jongens die alles regelen voor een zo’n klein mogelijk bedrag. Wij hadden daar geen goed gevoel over: bij zo’n gevoelig onderwerp past een persoonlijke benadering en geen stampwerk-organisatie.

Na het eerste telefoontje met Frans had ik gelijk een zeer vertrouwd gevoel en wij hebben direct instinctief gekozen voor hem als mediator om ons te helpen en adviseren bij de scheiding. Dit hele traject is eigenlijk perfect gelopen. Hij heeft in alle sessies een juiste balans weten te vinden tussen het emotionele en het zakelijke gedeelte. En dat is een grote kwaliteit.

Alles onderdelen gingen op het juiste moment en in de juiste volgorde: het ouderschapsplan, het scheidingsconvenant en uiteraard de verdeling van de bezittingen en gelden.

Hierbij werden ook de gevoelige onderdelen niet geschuwd en werd alles open op tafel gegooid. Mede door zijn inbreng zijn mijn ex-vrouw en ik goede vrienden gebleven, hetgeen van onschatbare waarde is. De combinatie van een gevoelsmens zijn en inhoudelijk kennis van zaken hebben, maken dat Frans is geboren voor dit vak.

Direct contact

+31 (0)6 10 87 86 68

antonisf@mironi.nl