Wie is Frans Antonis?

Na werkzaam geweest te zijn in het bedrijfsleven heb ik, nu ruim 11 jaar geleden er bewust voor gekozen mijn hart te volgen en mij toe te leggen op het beroep van scheidingsmediator. Als mensen-mens voelde ik mij geroepen om mensen echt te gaan helpen. En daar leent het vak van scheidingsmediator zich bij uitstek voor.

 

Wat mogen mensen die gaan scheiden van mij verwachten?

Met ruim 10 jaar ervaring als gespecialiseerd scheidingsmediator kan ik u tijdens het gehele scheidingsproces deskundig en begripvol begeleiden. Mijn ervaring en deskundigheid garandeert u dat alle emotionele en materiële kwesties ruime aandacht krijgen en u samen bewust dié keuzes kunt maken die het best aansluiten bij uw individuele wensen en behoeften. Ook mijn financiële en juridische kennis staan daar borg voor. Ik leid u in het proces tot afspraken die aan beide kanten goed voelen en u uitzicht geven op een goede toekomst, voor u persoonlijk  maar zeker ook voor uw kinderen.

Waar komt die passie (drijfveer) nou toch vandaan?

Ruim 20 jaar geleden ben ik zelf gescheiden. Dan besef en voel je pas echt, wat voor impact dat heeft.
Op jezelf, je partner, de kinderen maar ook op familie en vrienden.

Je leven staat totaal op z’n kop. De onzekerheid over de toekomst vreet aan je en kost verschrikkelijk veel energie. En dan hebben we het nog niet eens gehad over emoties die heftig kunnen opspelen en je soms alle kanten doen opslingeren.

In de tijd van mijn scheiding waren nauwelijks mediators en werd daar ook niet erg veel belang aan gehecht.
Vandaag de dag is dat gelukkig een stuk beter geregeld. De regelgeving is heel erg veranderd en binnen (ruime) wettelijke kaders is het vaak mogelijk om samen afspraken “op maat” te maken.

Dat heeft er uiteindelijk toe geleid dat ik een omslag heb gemaakt om mensen die in zo’n zware periode in hun leven zijn beland hen daarbij te helpen om hier zo goed mogelijk uit te komen.

De mediator biedt rust bij deze vaak complexe materie.

Ik doe dit intussen al ruim 10 jaar met heel veel plezier en ben altijd blij als iedereen tevreden is en weer verder kan met zijn/haar nieuwe leven.

Gratis kennismakingsgesprek regio Amersfoort

Wanneer u hulp nodig heeft bel of mail mij dan gerust.
Dan kunnen wij in een eerste kennismakingsgesprek, samen een opzetje maken hoe het te volgen traject er voor u uit gaat zien.

Wellicht kan ik dan ook uw eerste vragen beantwoorden en wat onzekere gevoelens wegnemen.
Ook leg ik u de te volgen werkwijze uit en wat er redelijkerwijs van u verwacht wordt.

Afhankelijk van uw situatie kan ik een redelijke inschatting geven van de tijd die wij samen nodig hebben om tot het beoogde eindresultaat te komen.

Uiteraard krijgt u dan tevens een goed inzicht in alle kosten die u kunt verwachten.

Hartelijke groet,
Frans Antonis